Large 3ba54369

In deze culturele lockdown willen wij niet stil blijven zitten! Daarom vragen we jullie steun voor ons nieuwe project samen met zangeres Ntjam Rosie; dansbare muziek en een energieke blik op de toekomst. Tegelijkertijd willen we hiermee de culturele sector steunen die nu zo hard getroffen wordt.

 https://www.voordekunst.nl/projecten/10527-embrace-the-new

Juist nu is het tijd om aan nieuwe muziek te werken! 

In deze tijden van crisis gaan vele uitvoerende kunstenaars door een moeilijke periode. Dat levert naast zorgen ook tijd en inspiratie op. Daarom zijn we samen met zangeres Ntjam Rosie het project “Embrace the New” gestart. Het zal een energieke dansbare EP worden, waarop we samen met producerstrio "the Eminent” en Rosie de grenzen tussen electronische dance, jazz en Afrikaanse muziek zullen verkennen. Uiteraard met een prominente rol voor de blazersecties van Licks&Brains en de arrangementen van Rolf Delfos! Door het maken van deze EP kunnen wij ook een aantal mensen in de sector van werk voorzien. We hopen van harte dat je ons hierin wilt steunen!

 

Samenwerking met Ntjam Rosie

We zijn ontzettend trots dat de Nederlands-Kameroense zangeres Ntjam Rosie met ons dit avontuur wil aangaan. Rosie neemt een unieke plaats in het Nederlandse muzieklandschap in. Ze heeft een aantal prachtige platen uitgebracht met daarop een eigentijdse mix van pop, jazz, soul, en Afrikaanse invloeden. Dit wordt de eerste keer dat Rosie met een bigband zal samenwerken. We kunnen daarom niet wachten om te zien wat deze bijzondere combinatie voor mooie muziek gaat opleveren! 

 

Waar gebruiken we het geld voor?

Het geld dat we met deze actie ophalen zal worden gebruikt voor het schrijven, opnemen, mixen en produceren van de nieuwe stukken. En daar kunnen we nu al mee beginnen. We besteden dit uit aan jonge professionals waarmee we eerder fijn hebben samengewerkt, en die het werk nu goed kunnen gebruiken. Met elke euro die je doneert steun je dus ook de culturele sector.

https://www.voordekunst.nl/projecten/10527-embrace-the-new 

Ntjam Rosie

Wil je alvast wat zien van Ntjam Rosie?

https://ntjamrosie.com

https://www.youtube.com/watch?v=2wqItil7CSw

De link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/10527-embrace-the-new